top of page
Cirkus i mitt liv

2021 fick vi medel av kulturrådet för att skapa projektet Cirkus i mitt liv,

ett föreställningsprojekt där LSS-boenden fick en gratis kulturupplevelse i form av en nycirkusföreställning. I spåren av Corona förstod vi att många personer på LSS-boenden haft det extra tufft att vara isolerade under pandemin.

Eftersom vi älskar cirkus och vill att alla ska få chans att uppleva cirkus i sitt liv, valde vi därför att göra detta projektet med LSS-boenden som målgrupp. Upplägget var att det skulle vara lättillgängligt för målgruppen, då artisterna kom och spelade på hemmaplan eller någonstans i närområdet.

Cirkus i mitt liv blev en positiv, energirik och specialanpassad show på ca

35 minuter. En föreställning med 3 stycken cirkusartister som underhåller

med en visuell nycirkusföreställning.

Projekten gjorde succè och är nu officiellt avslutade med att spela gratis föreställningar. Däremot går det fortfarande att boka detta etablerade koncept åt LSS-boenden eller LSS-verksamheter som är intresserade!

Showen kan exempelvis spelas i en idrottshall eller utomhus på en stor gräsmatta under sommarhalvåret. Med inspirerande akrobatik, kreativ jonglering och hänförande luftakrobatik, bjuds det på medryckande uppträdande som får publiken att vilja hjula hem och lära sig både balansera och jonglera.

Är du verksamhetsledare för ett LSS-boende och har frågor eller är intresserad av att vi kommer till er? Tveka inte med att kontakta oss!

Medverkande artister 2021:

Andrea Hilario 

Johannes Starke

Rebecca Seward

bottom of page