top of page

MAD FLOATING CABARET

Vi är glada att presentera Mad Floating Cabaret

på Malmöfestivalen 14 Augusti 2022.

Medverkande artister 2022

Johannes Starke, Andrea Hilario

Joel Degerfeldt, Elise Reine

Jenny Nilsson 

 

En liveshow kring hur omtumlande, fantastisk och extrem vår cirkusvärld kan vara. Med professionella scen och multikonstnärer, kombinerar vi galna cirkustrix, med fysisk poesi och hänförande musikaliska akter. Vi bjuder på inspirerande artister som under många år slipat på sina konster och lever för kreativiteten, det nyskapande och att ständigt utveckla sitt material. Genom värme och humor när den är som mest minimalistisk, men också som mest uttrycksfull, bjuder vi på befriande galenskaper och förlösande scenkonst.

Med publiken på kajen och artisterna på skeppet skapas magin från den guppande scenen. Med ett brett känslospann och ännu bredare repertoar av artister, berör "Mad floating Cabaret", med dess experimentella akter. En unik kombination av internationella artister som just nu bor i Skandinavien och till vardags turnerar runt om i Europa. Träskeppet Johanne som är en gammal skuta med en lång historia, blir en annorlunda scen för publiken. Ett möte mellan det gamla traditionella skeppet i kombination med Site-Specific och elektronisk nyskapad musik.

 

 

 

 

Mad Floating Cabaret

hade premiär i Malmö 9 juli 2020.

Medverkande 2020

Johannes Starke - Jonglering 

Andrea Hilario - Luftakrobatik

Joel Degerfeldt - Cyr weel, Diabolo

Tony Hadders - Kinesisk Påle - Akrobatik 

Aurelié Bernard - Luftakrobatik

Mika Forsling - Musik

Casper Wijlhuizen - Ljud 

Kristoffer Klarén - Film 

Kabarén sattes upp med stöd från Region Skåne och Konstnärsnämnden. 

Mad Floating Cabaret är framöver bokningsbar under sommarhalvåret och anpassas efter spelplatsen. Då vi helst också uppträder även utanför skeppet, anpassas även cirkusakterna då vi skapar platsspecifikt. Därför kommer föreställningen att bjuda på en variation av artister för vardera stad/bookning.        

 

DSC00303 (2).JPG
DSC04087.jpg
DSC03892.jpg
bottom of page